Sprekers

      


Moderator: Robbert Hoeffnagel
Hoofdredacteur - DatacenterWorks
Robbert Hoeffnagel is al meer dan 30 jaar actief in de IT-industrie als journalist, uitgever en adviseur. Hij schrijft artikelen, blogs en columns over belangrijke IT-trends en adviseert bedrijven en organisaties op het gebied van marketing & positionering. Hij is hoofdredacteur van DatacenterWorks, CloudWorks en Infosecurity Magazine. Ook treedt Robbert regelmatig op als moderator/dagvoorzitter op congressen en events.    

Joris te Lintelo
Vice President Sales, maincubes

Joris is Vice President Sales bij maincubes secure datacenters en verantwoordelijk voor het maincubes AMS01 datacenter in Schiphol-Rijk en tevens een van de founding members van de Independent Data Center Alliance. Hij heeft sinds eind vorige eeuw zijn commerciële sporen verdiend in de wereld van Telecom, energie en IT. Tijdens het Open Source Hardware Project zal Joris te Lintelo uw gastheer zijn in het Nederlandse maincubes datacenter waar ook het Europese Open Compute Project (OCP) Experience Center is gevestigd.

John Laban
Open Compute Project
John Laban is dé ambassadeur van Open Compute project. John werkt al meer dan 35 jaar in de ICT. Hij begon zijn werkzame leven ooit als BT technicus bij de London Stock Exchange. In het begin van de jaren tachtig was hij bijzonder actief als developer van LAN infra en de ITS normering van BT en Ford Motor Company
. Vandaag de dag mag je John gerust een Hardware Open Source evangelist noemen. Het is dan ook logisch dat hij spreekt tijdens het Open Source Hardware Project
Menno Kortekaas
Circle B
Circle B levert Open Compute Project gebaseerde oplossingen vergelijkbaar met die van Hyper-scale bedrijven.

Menno's achtergrond is "networking". Specialismes: Networking, Security & Virtualization.

Andre Hiddink
Rittal
Andre Hiddink is spreker en productmanager op de New Business development afdeling van Rittal. Hij is verantwoordelijk voor de gehele IT portfolio van Rittal dat de basis is voor de opbouw van elke IT infrastructuur. Zijn product specialisme is: IT behuizingen, Power, Koeling, monitoring- en bewaking, DCiM en Open Compute Project (OCP).

Julie Chenadec
Green IT Amsterdam and member of 451 Research
Green IT Amsterdam is a non-profit organization that supports the wider Amsterdam region in realizing its energy transition goals. Our mission is to scout, test and showcase innovative IT solutions for increasing energy efficiency and decreasing carbon emissions. We share knowledge, expertise and ambitions, for achieving these sustainabiity targets with our public and private Green IT Leaders. 

Marcel den Hartog
IT-Marketing en Pre-Sales specialist, IT-Industrie-veteraan en Linux specialist
Marcel den Hartog is an experienced IT marketeer and pre-salesman with demonstrated success in the computer software industry. Skilled in Go-to-market Strategy, Databases, IT Service Management, Analyst Relations and Software Industry in general. Strong pre-sales & product marketing skills and excellent presenter. 
ticketregistratie
 ticketregistratie